KUPI ULAZNICE

BRUNDANJE

Glavna proslava 30. rođendana Pivovare Medvedgrad ove će se godine protegnuti na puna dva dana! U kalendare spremite petak, 5. srpnja i subotu, 6. srpnja 2024. kada vas u dvorištu Pivovare Medvedgrad čeka Brundanje – Craft, Rock & Street Food festival!

Prošlogodišnje, premijerno izdanje Brundanja postavilo je visoku ljestvicu ovogodišnjem. Dodamo li tome činjenicu da jubilarna proslava zaslužuje obilježavanje sa stilom, odlučili smo pripremiti vam najjači rock događaj u Hrvatskoj!

U dvorištu pivovare, u Huzjanovoj ulici 36, s početkom od 17 h i ove ćete godine moći iskusiti pivovaru svim čulima s više od 10 različitih vrsta Medvedgrad piva, dvije pivske premijere, uz razgledavanje pivovare, odlične rock koncerte te vrhunski street food.

Ovo je vikend koji se ne propušta, stoga nabavite svoje ulaznice na Entrio.hr!

BENDOVI

Kroz dvije žestoke glazbene večeri provest će vas najveća imena hrvatskog rocka: Pips Chips & Videoclips, Let 3, Goran Bare i Majke, Jura Stublić & Film, Kojoti, Savršeni Marginalci i Jonathan. 

Petak, 5. srpnja 2024.

Zagrijavanje kreće s riječkim bendom Jonathan, koji je prošle godine na istoj adresi oduševio publiku, a ove godine obećava još veći spektakl i upoznavanje sa stvarima s novog albuma.

Nakon Jonathana stižu legendarni Goran Bare i Majke. Baretove duboke i emotivne tekstove, isprepletene s nevjerojatnom glazbenom kompozicijom, stvorile su himne koje su dotakle srca mnogih diljem regije. Majke, bend koji je stvorio sa svojim prijateljima, ne samo da prate Baretove korake, već ga nadopunjuju i stvaraju jedinstvenu glazbenu simfoniju.

Večer će zaokružiti još jedan riječki bend, Let 3. Dobro je poznato da oni nisu samo bend, oni su iskustvo. Njihova glazba izaziva granice, probija tabue i otvara vrata prema neistraženim prostorima ljudske mašte. Njihovi stilovi su izazovni, ritmovi zarazni, a scenski nastupi nezaboravni.

Subota, 6. srpnja 2024.

Drugu večer otvaraju Savršeni Marginalci, četvorka koju čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness By Noize. Nakon više od trideset godina na sceni, dečki nastavljaju svoju glazbenu misiju u novoj kombinaciji, svirajući isključivo prva tri albuma Hladnog piva.

Kojoti, domaći blues rockeri, i prošle su godine oduševili u dvorištu pivovare. Devedesetih su podigli hrvatski rock na neviđene visine, isti put nastavljaju i danas, a vas će podići na noge i tu subotu. 

Jura Stublić & Film, legendarni hrvatski rock glazbenik i kantautor, jedan je od najistaknutijih glazbenika Novog vala i rock kulture na ovim prostorima. Pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo koje će vas odvesti kroz vremensku kapsulu Jure Stublića, sa svim njegovim hitovima koji su obilježili generacije.

Večer i Brundanje kulminirat će nastupom Pips Chips & Videoclipsa, senzacije hrvatske glazbene scene. Predvođeni legendarnim Ripperom, ističu se svojom jedinstvenom kombinacijom stila, tematske provokativnosti i vizualne privlačnosti. Očekuje vas repertoar obožavan od strane njihove vjerne publike!

PIVO I HRANA

Svoj najdraži pivski stil moći ćete odabrati između 10 vrsta Medvedgrad piva i dvije pivske premijere, a vrhunski street food servirat će vam:

Picnic – zadarska ekipa već se puno puta dokazala kvalitetom i osvojenim nagradama za svoju ponudu hrane, a prošle godine i na samom Brundanju;

M Brothers – čiji vas mesni specijaliteti neće ostaviti ravnodušne niti ove godine;

Fidel Gastro – novost ovogodišnjeg Brundanja čiju strast prema hrani nećete moći ne primijetiti;

Zagyland pizza – vesela zagorska ekipa koja je rasturila na Pizza festivalu sa svojim kreacijama;

Ferdinand knedle – regionalna sezancija s knedlama kakve su pravile naše mame i bake stiže nam kao ovogodišnje pojačanje!

Osim piva, ove će vas godine osvježavati i kokteli te ostala bogata ponuda pića.

ULAZNICE

Cijena ulaznice po danu je 25 €, a ulaznice su dostupne u prodaji na Entrio.hr

Kupnja ulaznica bit će moguća i na dan festivala na ulazu u dvorište Pivovare Medvedgrad.

CIJENE I PLAĆANJE

Plaćanje na festivalu je isključivo cashless, svim karticama. Cijena svog piva je 3 €, što uključuje i pivo od 0,5 l, kao i specijale poput Gavrana, Piva Svetog Martina i Strossmayera koji će se točiti u čašama od 0,25 l.

SATNICA

Petak, 5. srpnja 2024.

17:00 h – Ulaz

18:00 h – Vođeno razgledavanje pivovare – Tko je skuhao Gričku vješticu? by Purgerica

20:00 h – Jonathan

21:15 h – Goran Bare i Majke

23:00 h – Let 3

Subota, 6. srpnja 2024.

17:00 h – Ulaz

18:00 h – Vođeno razgledavanje pivovare – Tko je skuhao Gričku vješticu? by Purgerica

19:00 h – Savršeni Marginalci

20:15 h – Kojoti

21:30 h – Jura Stublić & Film

23:15 h – Pips Chips & Videoclips

OSTALE INFORMACIJE

Plaćanje na festivalu bit će isključivo cashless, svim karticama.

Djeca do 12 godina imaju slobodan ulaz u pratnji roditelja / staratelja.

Sve pravovremene objave možete pratiti na našim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.