Podrum za fermentaciju i odležavanje kapaciteta je 350.000 litara, a linija za punjenje boca omogućava punjenje 5.000 boca po satu.

OBITELJSKA CRAFT PIVOVARA

Mi smo obiteljska craft pivovara koja desetljećima kuha ukusne i prirodne lagere za ljude koji na život i na pivo gledaju pozitivno. U dinamičnom i promjenjivom okruženju pružamo trajne pivske vrijednosti.

PRIRODNO I ČISTO PIVO

Od 1994. nas pokreće ideja o tradicionalnom načinu kuhanja piva isključivo od najboljih prirodnih sirovina. Pivovara Medvedgrad je od prvog dana promijenila način na koji se na ovim prostorima doživljava pivo te su stvoreni čvrsti temelji današnjeg craft pivarstva.

NAJBOLJE IZ BAVARSKE I ČEŠKE

Volimo sve pivske stilove, a specijalizirali smo se za bavarske i češke lagere. Lageri koje kuhamo su rezultat dugogodišnje suradnje sa Češkim institutom za pivo, a naši pivari su učili od njihovih najboljih majstora pivara.

Obitelj koja vodi Medvedgrad već je 1994. godine imala četiri sina pa se pivovara prvotno trebala zvati Četiri dečka, a imena za prva piva bi se zvala Tref, Herc, Karo i Pik. Na kraju je pivovara ipak dobila ime prema staroj bavarskoj tradiciji po kojoj su se pivovare nazivale po najbližoj srednjovjekovnoj utvrdi, a to je u Zagrebu Medvedgrad na Medvednici.

Dečki su danas druga generacija obitelji koja ponosno nastavlja voditi pivovaru.

Više o pivovari

PIVOVARU SMO NAPRAVILI SAMI

Uz pomoć naših inženjera od prvih smo dana proizvodili svoju opremu za kuhanje piva i na taj ju način maksimalno prilagođavali potrebama i željama naših pivara.

2019. godine ostvaren je naš san kada smo otvorili novu, veliku i modernu pivovaru. Naša vizija je da svojim pivom i svime što radimo inspiriramo druge da budu bolji u onome što oni rade.

Više o pivovari

VIŠE OD VRHUNSKOG PIVA

Kroz pivo pomažemo, pričamo priče i stvaramo emocije. Našim etiketama oživljavamo stare, možda zaboravljene legende. U našim pivnicama desetljećima nastaju prijateljstva i uspomene. Želimo stvarati pozitivno radno okruženje našim zaposlenicima, koji su nosioci našeg uspjeha.

Pivovara je opremljena vrhunskim laboratorijem za kontrolu kvalitete piva, u kojem se svakodnevno provode fizikalno-kemijske i mikrobiološke analize.

NAŠA SPECIJALNOST SU LAGERI

Smatramo da je svijetli lager najveći pivski klasik, a hmelj najčarobniji pivski sastojak. Ipak, kuhamo i sve ostale pivske stilove. Vjerujemo da u njihovoj raznolikosti postoji omiljeno pivo baš za svakoga!

Naša su piva pitka i fina, bez konzervansa i surogata, a najvažniji sastojci su ljubav i strast. Sirovine koje koristimo u kuhanju piva isključivo su prirodne i vrhunske kvalitete. Želja nam je da se što veći broj ljudi zaljubi u dobro pivo.

U stalnoj ponudi piva koja kuhamo cijele godine su: Zlatni medvjed, Grička vještica, Crna kraljica, Dva klasa, Baltazar i Fakin IPA. Osim stalnih piva, godišnje skuhamo još 7 sezonskih i 15-ak drugih piva – humanitarnih, kolaboracija ili piva iz Fantom serije.

Kupi pivo

DEKLARACIJA O KVALITETI

Na početku naše pivske priče čvrsto smo odlučili da ćemo uvijek raditi na održavanju i poboljšavanju kvalitete našeg piva i da će nam pivo uvijek biti na prvom mjestu.

Pivski put započinje s pivskim sirovinama, a završava posluživanjem piva u čašu. Trudimo se kontinuirano unaprjeđivati pivski put, napredovati u svakom njegovom dijelu: usavršavati recept za svako pivo, poboljšavati svaki korak proizvodnje i sve slobodne resurse ulagati u najmoderniju opremu za kontrolu kvalitete piva.

Želimo da naše pivo bude uvijek i svugdje iste, vrhunske kvalitete, čime predstavljamo siguran izbor ljubiteljima piva.

1. SIROVINE

2. KUHANJE

3. ODLEŽAVANJE

4. SKLADIŠTENJE

5. TRANSPORT

6. SERVIRANJE